28.03.2024
  • 21:53 ЛЕГІТИМНИЙ КЕРІВНИК КООПЕРАТИВУ з 04.02.2019
  • 21:59 Юрченко “купила” рішення мінюсту
  • 18:47 ДОГОВIР ОРЕНДИ ПIДПИСАНИЙ !!!
  • 19:15
  • 01:29
  • 01:34
  • 00:13 ПРО ПРОЕКТ ДОГОВОРУ ОРЕНДИ МІЖ КООПЕРАТИВОМ ТА КИЇВСЬКОЮ МІСЬКОЮ РАДОЮ

Сайт створено ініциативною групою САДОВО-ДАЧНОГО КООПЕРАТИВУ «ОРХІДЕЯ-3» для членів кооперативу СДК ОРХІДЕЯ-3, для всієї територіальної громади.

Сайт знаходиться в розробці. Свої побажання щодо контенту сайту – надсилайте на адресу sdk.orhideya.3@gmail.com

Инициативная группа СДК «Орхидея-3»

СУПУТНІ СТАТТІ
Залиште коментар

НЕДАВНІ ЗАПИСИ

Шановна громада, вітаємо!

 

Сьогодні 09.04.2019 р. о 11.00 відбулось засідання постійної комісії Київської міської ради з питань містобудування, архітектури та землекористування, на якому  розглядалась кадастрова справа А-8002 ОК «Садово-дачний кооператив «Орхідея-3». 

(більше…)

04.04.2019 Розглядалась скарга Тукало М. В. на корупційні дії реєстратора з м. Полтави який безпідставно вніс зміни до Державного реєстру на замовлення колишнього голови кооперативу.

  Шановна громада!

 Повідомляємо вам гарну новину!

 09.04.2019 р. відбудеться засідання постійної комісії Київської міської ради з питань містобудування, архітектури та землекористування, на якому згідно порядку денного буде розгляд кадастрової справи А-8002 ОК «Садово-дачний кооператив «Орхідея-3». Завдяки зусиллям та підтримки громади та компетентності наших юристів нарешті зрушилась з місця невизначеність по нашій справі.

Просимо всіх небайдужих прийняти участь у вирішенні долі кооперативу. Засідання відбудеться  о 10:00 за адресою : вул. Хрещатик, 36 , 10-й поверх, кім. 1017.

З повагою, Тукало М.В. і правління.

27.03.2019 відбулась зустріч голови кооперативу Тукало М.В., членів правління та юристів з заступником міністра юстиції Садовською І.О. по питанню законних повноважень реєстраторів щодо скасування реєстраційних дій. Розмита та не конкретна відповідь на прямі питання по суті щодо справедливості дій таких реєстраторів та відповідальності Мінюсту за це є доказом корупційної роботи «так званої» антирейдерської організації.

Добрий день, шановні землекористувачі!

 

Невстигли ми в суботу (23.03.2019) поділитися з вами гарною новиною про те, що наше земельне питання обов‘язково буде вирішуватись найближчим часом на засіданні Земельної комісії, як вже зранку ( 24. 03. 2019) більшість з нас отримала нові листи від Юрченко Р.М. та її правління ( дивіться нижче їх фото) в яких вони цинічно пишуть про те, що саме вони для цього  дуже «важко потрудились»!!! Тобто Юрченко Р.М. та її правління роками  звикло привласнювати чуже майно,  тож  привласнення собі досягнень  інших не склало великих труднощів! За одну ніч перекрутити факти і вигадати нову брехню – ось справжня «праця» Юрченко та її правління. 

(більше…)

ШАНОВНА ГРОМАДО!

 

Продовжуємо працювати в напрямку довгоочікуваного вирішення нашого земельного питання. За цей час, а саме після Загальних зборів в КМДА головним та пріоритетним напрямком роботи Тукало М.В. та правління є створення умов для співпраці з Київрадою задля виходу нашої території з земельної кризи. Для цього ми з командою професійних юристів провели безліч зустрічей на різних рівнях влади, спілкувались з народними депутатами та чиновниками, депутатами Київради з різних фракцій. Також консультувались з юристами сусідніх кооперативів, які з задоволенням ділились своїм досвідом.  (більше…)

Звертайтесь за телефоном до координатора:

+38 068 445-36-90 Іванов Сергій Геннадійович